Coș

2 romani: Dan Puric & Adrian Naidin @Buzau

2 romani: Dan Puric & Adrian Naidin @Buzau

Locatie eveniment: Sala Consiliului Judetean Buzau
Adresa:  Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
? 100 lei – Bilet categoria I
? 80 lei – Bilet categoria II
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete.

Taxa de procesare: 5%/ bilet
?Evenimentul de la Sala Consiliului Judetean Buzau, se desfasoara intre orele 19:00 si 20:30
Miercuri, 16 februarie, actorul Dan Puric și muzicianul Adrian Naidin vă invită la spectacolul „2 Români” care va avea loc de la ora 19:00 la Sala Consiliului Județean
De ce „2 români”?
„Pentru că este de ajuns ca să reîncepem să fim din nou ceea ce am fost și mai mult decât atât! S-a spus: „La ce bun artistul pe vreme de secetă? Ca să aducă aminte că există ploaia!” Și atunci la ce bun „2 români” într-o Românie despărțită de sine? Ca să ne aducă aminte că am fost UNA, uniți în același Duh. Și-atunci în plină pustie a lumii de azi, noi, cei „2 români” ne cerem dreptul legitim la Primăvară. Vă invităm să-l cerem dimpreună! Să-l cerem dimpreună, amintindu-ne cine și ce am fost!
Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului.
„- Acesta va fi chipul tău cu care vei birui lumea! Du-te, nu te teme!”
A șoptit Atotputernicul acelei bucăți de lut, care tocmai prindea viață. Și astfel, din clipa aceea însfințită, noi ca neam am plecat la drum cu acel zâmbet de senin sufletesc plin de omenie, ce izvora parcă dintr-o adâncă înțelegere a lumii, fără nicio tresărire în fața urâtului, dar având în același timp, în colțul ochiului, acea Lacrimă eternă, rodul neprețuit de noi astăzi a unui neam nevinovat, ce-a trebuit mereu să plătească pentru alții.
Vă invit alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești, aducându-ne aminte dimpreună de acestă tainică și intraductibilă moștenire, de acest Sfânt Chip al neamului în care n-a fost niciodată loc pentru istoria meschină ce-a vrut și vrea să ne uite ca neam în negura ei. ” (Dan Puric)
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes