I AM Tour 2023

Pain și Ensiferum vor concerta la București și Cluj-Napoca

Trupa suedeză Pain va susține două concerte în România, la București, în Quantic Club în data de 27 octombrie 2023 și la Cluj-Napoca, în Form Space, în data de 28 octombrie 2023. Formația din Suedia va avea ca invitat special trupa finlandeză Ensiferum.

Cele două concerte sunt organizate de Maximum Rock și Promusic Events, iar biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro, primele dintre acestea având preț promoțional.

Pain este un proiect muzical din Suedia care amestecă tonalitățile heavy metal cu influențe din muzica electronică și techno. Proiectul a început ca un hobby pentru solistul Peter Tägtgren, a cărui idee a fost să fuzioneze muzica heavy metal cu influențele electro-industriale și techno inspirate din anii 1980. Tägtgren este și vocalistul/chitaristul trupei Hypocrisy și producătorul propriilor studiouri, The Abyss. Până în prezent, formația Pain a lansat 8 albume de studio.

Ensiferum este o trupă folk metal din Helsinki, Finlanda. Membrii trupei se autoetichetează drept melodic folk metal. Formația Ensiferum a fost fondată în 1995 de Markus Toivonen (chitară), Sauli Savolainen (bas) și Kimmo Miettinen (tobe). În anul următor, Jari Mäenpää a fost luat în trupă ca cântăreț și al doilea chitarist. Până în prezent, trupa a lansat 8 albume de studio și 2 EP-uri. Cel mai recent album Ensiferum este Thalassic, lansat în 2020.

S-au pus în vânzare online un număr limitat de bilete, iar primele sunt la preț promoțional!

Alege evenimentul dorit printr-un simplu click pe una dintre imaginile de mai jos.

27.19.2023
Quantic Club, Bucuresti

28.10.2023
/Form Space, Cluj-Napoca