Modalitati de plata

Plata

Plata prin Card Bancar / PayPal

Serviciul securizat

Serviciul securizat de plată prin card este oferit de EuPlatesc.ro

Print at home

AmBilet.ro iti ofera posibilitatea de a achizitiona bilete (print at home), fara a te deplasa la un punct de vanzare pentru bilete fizice, direct prin serviciul PayPal sau printr-un card bancar valabil.

Achizitionare

Achizitionarea biletelor se face introducand toate datele cerute de aplicatie.

Factura fiscala

Persoanele care doresc o factura fiscala o pot solicita la adresa de email: sales[at]ambilet.ro

Comanda online

Dupa ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Confirmarea platii se face instantaneu.

Modalitati de livrare

On line

Dupa confirmarea platii, in maxim 10 de minute ( in functie de comenzile care ruleaza in acel moment), biletele comandate de dvs. sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Curier

• Daca doriti ca biletele platite si primite online sa fie livrate si in varianta printata, prin curier, la o adresa mentionată de dvs, trebuie sa alegeti optiunea „Livrare curier”. Cost serviciu curierat este de minim 18 lei pentru Bucureşti şi ţară.
Important: aceasta optiune este valabilă doar la unele evenimente, in functie de fiecare organizator de evenimente in parte, acolo unde acest serviciu este mentionat la sectiunea respectivă.
• După procesarea comenzii, termenul de livrare este de maximum 2 zile lucrătoare. La expedierea plicului, vei primi pe email o confirmare, ce contine numarul AWB generat automat din sistemul curierului. Poți urmări traseul biletului sunand la curier la numarul ce vă apare scris pe AWB-ul primit (număr cu tarif normal).

Ridicare de la Casa de bilete

• Dacă nu vă doriti un bilet electronic, ci unul fizic tipărit, acesta se poate ridica de la sediul nostru (adresa la sectiunea contact), zilnic intre orele 9:00-16:00, cu conditia să vă anuntati din timp aceasta intentie, cu cel putin o zi inainte, printr-un email la adresa contact(at)ambilet.ro sau telefonic la nr. 0314257169.
*Această metodă de livrare este disponibilă doar pentru anumite evenimente.

• Dacă ati efectuat plata biletului cu cardul pe platforma AmBilet.ro, însă nu vă doriti un bilet electronic, ci unul fizic pe care să-l păstrati amintire, puteti ridica acest bilet fizic tipărit, în seara evenimentului, cu conditia să vă anuntati din timp aceasta intentie, cu cel putin o zi inaintea evenimentului, printr-un email la adresa contact(at)ambilet.ro sau telefonic la nr. 0314257169.
*Această metodă de livrare este disponibilă doar pentru anumite evenimente.