Biletul tau direct pe mobil

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine în 2017 cu o nouă ediție indoor care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București.

Aflat deja la a șaptea ediție, festivalul a adus de-a lungul timpului nume cunoscute pe scena rock/metal internațională precum Kamelot, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Annihilator, W.A.S.P., Dark Tranquility, Samael, Tristania, Unleashed și multe altele.

Mai mult decat atât, Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodată industria locală, invitând formații autohtone să susțină recitaluri deosebite, printre care amintim trupe precum GOD, E-An-na, Tiarra, Hteththemeth, Tiarra, White Walls, și multe altele.

MOONSORROW, NIGHTMARE, SHADE EMPIRE și ANURYZM sunt noile nume confirmate pentru a 7-a ediție Maximum Rock Festival care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București. Acestea se adaugă trupelor deja confirmate, precum SODOM, FOR THE WICKED, STAGE OF REALITY și VLAD IN TEARS.

Au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete la prețul de 89 lei (presale), care pot fi achiziționate pe www.ambilet.ro. Oferta promoțională este valabilă până la anunțarea primei formații participante.

Astazi (03.01.2017), fost puse in vanzare un lot de 200 bilete la pretul de 99 lei! Dupa epuizarea acestora urmatoarele 200 de bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 115 lei.
Pretul pentru celelalte bilete va fi anuntat in scurt timp!

Pentru confortul participanților, vor fi puse în vânzare în total doar un număr de 1200 bilete, așa că nu uitați că numărul lor este limitat!
Mai multe informații și multe alte surprize vor fi comunicate curând.

Rezumat pret bilete:
Abonament Early Bird 1:    89 lei   Sold Out!
Abonament Early Bird 2:    99 lei (200 buc)  Sold Out!
Abonament Early Bird 3:  115 lei (300 buc) 10% discount pt 100 persoane care folosesc ca voucher textul "MaximumRockFestival".
Abonament Early Bird 4:  TBA lei 
Abonament:         TBA lei

In perioada festivalului (in limita biletelor ramase): TBA

Un bilet este valabil pe toata perioada festivalului, insa acesta NU este transmisibil!!!


 
Tip bilet Pret
Abonament Early Bird 3 (300 buc)  115.00  lei
La intrare, in ziua concertului T.B.A.
Start Date & Time :
13.10.2017 18:00
End Date & Time :
14.10.2017 23:45
Loading Map
Locatie : Arenele Romane, Bucharest,


DMC Firewall is a Joomla Security extension!